Red Sharks Skillz

 

‘Skillz’-training werpt vruchten af 

Coachen Skillz factory:

  • Astrid van der Kaaden 

Wat houdt die ‘skillz’-training nu in feite juist in: “Op de Skillz werken we uitsluitend op individuele basis. Er wordt gewerkt op alle mogelijke technische, mentale- en fysieke aspecten, zodat de spelers zich verder maximaal kunnen ontwikkelen op het vlak  van coördinatie, blessurepreventie, balans, ritme, gevorderde technieken; maar ook op het vlak van mentale ontwikkeling in een omgeving die zich leent om te durven en om creatief te zijn. “We willen een sfeer creëren die spelers uitnodigt om met plezier extra werk te verrichten, die fun koppelt aan inzet. Op die manier willen we zowel onze jeugdwerking, maar ook de basketsport in het algemeen promoten.”

                 

Het bestuur en coachstaff van Basketbalclub The Red Sharks Koekelare staat ter beschikking van elke basketbalspeler die meer wil dan alleen maar wekelijks zijn match spelen. “Ja, want we geloven steevast dat skillz-training, een speler beter maakt. Hij leert er onder andere beter te scoren, te verdedigen, de foutenlast te drukken

Naast de reeds georganiseerde skillz-kampen tijdens de vakanties, organiseert The Red Sharks skillz factory van de club, elke dinsdag ,  een specialisatie skillz-training voor U12, U14, U16 en U18 spelers; maar ook voor geïnteresseerde seniorspelers en dit niet alleen voor eigen spelers maar ook voor spelers van buiten de club.                                                                            

Meer info daaromtrent is te bekomen bij Kathy Vanhooren op het nummer 0486-18.70.41 of via mail naar kathy.vanhooren@telenet.be  of bij voorzitter Bert van der Kaaden op het nummer 0491-61.28.09 of mail naar voorzitter@theredsharks.be .

Print Friendly, PDF & Email