Afspraken binnen de club

SHORT

SPIRIT – positieve attitude
Iedere activiteit begint met een positieve noot (CELEBRATE!) over jezelf, de ploeg of iemand anders! SMILE AND MAKE OTHERS SMILE!!
Coach elkaar positief, pep elkaar op en feliciteer elkaar zoveel mogelijk; wees er voor elkaar als het nodig is.  Geen negatieve kritiek, maar tips om het beter te doen…

Hustle
We zoeken constant hoe we meer kunnen doen dan wat er van ons verwacht werd – op en naast het terrein. Red Sharks moeten een toonbeeld van inzet en teamspirit zijn – op en naast het terrein.  Daarbij mag er geen onderscheid zijn qua inzet tussen matchen en trainingen. Embrace positive pain!

Openheid
communicatie is belangrijk – durf praten met elkaar i.p.v. over elkaar!  Opkroppen leidt tot negatieve lichaamstaal en dat straalt af op je ploeg.  Sta open voor nieuwe ideeën en wees niet bang om je mening te zeggen (zij het met respect natuurlijk)

Respect
Elk lid van Red Sharks is een ambassadeur van zijn/haar club en gedraagt zich daar ook naar.  Wees trots en straal dat uit.  Toon respect voor iedereen die het mogelijk maakt dat jij je hobby kan uitoefenen: vrijwilligers, coaches, scheidsrechters, tegenstanders, zaalwachters,ouders,…
Elk klein gebaar telt en kan een wereld van verschil uitmaken voor iemand anders!

Team first
 “If you want to go fast, go alone.  If you want to go far, go together!”

Het belang van het team en de club is het grootste belang! Je team is heilig en moet je als je familie beschouwen.  Respecteer je team en de club door rekening te houden met hen bij het opmaken van planningen en bij het nemen van beslissingen. Wees de ploegmaat die je zelf wil hebben. 

Huishoudelijk clubreglement voor spelers
Huishoudelijk clubreglement Coach

 

Print Friendly, PDF & Email