Het bestuur

 

Graag stellen we jullie ons bestuur voor. Deze leuke bende zorgt ervoor dat er kan gebasket worden in een fijne en familiale club, waar iedereen elkaar kent. Je kunt hen zoiezo elk weekend terugvinden in het sportcentrum. Zij staan steeds paraat voor een woordje: Mededelingen, vragen, problemen, opmerkingen… of een leuke babbel.
Je kan steeds bij hen terecht !!

  
      Bert van der Kaaden 

Voorzitter
                                                  Telefoon: 0491/612809                                                  

 Email:  voorzitter@theredsharks.be

                                                                   Eveline Plaetevoet                                                             

                            Secretaris/ Penningmeester                

Telefoon: 0478 237056

email: info@theredsharks.be

 

 

 

  Jeffrey Vanmassenhove

                                                      Kalender- zaalverantwoordelijke                                                           Beheerder Website / Facebookpagina   

       Telefoon : 0478/950486  
     Email : jeffrey.vanmassenhove@telenet.be

 

 

                                                                                    Kathy Vanhooren                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Aanspreekpunt bij vragen en/of problemen                                                                                                                        Organisatie evenementen                                                                                                               Beheerder   Website/ Facebookpagina                                                   Sportieve cel

Telefoon : 0486/187041
E
mail : kathy.vanhooren@telenet.be

Joost Depoorter 

Sponsoring
Telefoon : 0476/209936
Email : joost.depoorter@telenet.be

                                 

                                               Astrid van der Kaaden                                                                                                                                            Jeugdcoördinator                                                                                               

 Tel: 0493 46 86 88                                                         

                                                                                 

Meet the team behind The Red Shark 

Graag gaan we van start met onze voorzitter BERT VAN DER KAADEN . Beroepsmatig is Bert bouwcoördinator/ projectleider. Daarnaast is hij de papa van Mathijs (jeugdcoach) en Astrid (jeugdcoördinator) binnen onze club.
 
Bert maakt al jarenlang deel uit van de club, als sponsor, als papa, als bestuurslid maar ook als voorzitter. Hij streeft naar een goed uitgebouwde en gestructureerde club. De juiste mensen op de juiste plaats en dit van bestuurslid tot coach. Wat hij vooral heel belangrijk vind is dat elke speler de mogelijkheid krijgt, zich op een zo breed mogelijke manier te ontwikkelen op vlak van basket. Er moet gezorgd worden voor een goede teamspirit, zodat naast inzet een dosis fun kan bijdragen tot die ontwikkeling.
Zowel voor de jeugdploegen als seniorploegen streeft hij steeds naar het beste.
De juiste mensen op de juiste plaats, de juiste faciliteiten en mogelijkheden, moeten ervoor zorgen dat iedereen die de club binnenstapt, het gevoel heeft dat ze binnenstappen in een sportieve, warme en familiale club.
 
Wie Bert in onze club tegenkomt, staat tegenover een enthousiaste, vlotte, goedlachse en gedreven persoon. Immer bezig om onze club naar een hoger niveau te tillen.
 

 

Ook stellen we graag EVELINE PLAETEVOET, onze secretaris en penningmeester aan jullie voor.
 
Eveline is beroepshalve arbeidster/magazijnier. Mama van Lowie en Lukas. Beide gasten zijn gedreven voor en door de basketsport. Eveline is nog niet zo heel lang bestuurslid, maar neemt ondertussen al een heel takenpakket voor haar rekening. Eveline houdt zich bezig met de taken die nodig zijn voor de financiële administratie van onze club. Zij vormt samen met de voorzitter en de secretaris het dagelijkse bestuur en regelt alles wat met geld te maken heeft. Heb jij jouw lidgeld of een kamp betaald, Eveline heeft dit opgevolgd op onze clubrekening. Daarnaast zorgt zij ook voor:
de administratieve kant van de sponsoring; contracten, facturen, stortingen, oplijsting en opvolging.
Voor de contracten en betaling van de vergoedingen coachen en de hierbij horende online aangiften.
Zij stuurt de stavingstukken voor de subsidies door.
Houdt de Boekhouding bij en maakt jaarbalansen op voor de boekhouder zodat de nodige aangiften kunnen worden in orde gebracht.
Kortom: Haar taken zijn gericht op het in orde houden van de cijfers, financiële verslagen en overzichten van onze The Red Sharks club.
 
Eveline is ook heel regelmatig te zien in de sporthal.
Zij volgt al onze ploegen op de voet en staat steeds paraat voor alles en iedereen.
Jeugd- of seniorploegen; wees overtuigd Eveline is supporter nummer 1️⃣.                                       
 
 
 
KATHY VANHOOREN:  Zij heeft geen duidelijke taakomschrijving binnen de club, maar dat maakt haar niet minder waardevol!
 
 
Kathy is beroepshalve kleuterleidster. Mama van Femke en Fauve. Beide dochters zijn al jaren actief binnen onze club. Ook Kathy is al enkele jaren actief binnen ons bestuur.
Eigenlijk doet ze een beetje vanalles binnen de club. Ze staat in nauw contact met de voorzitter om die te ontlasten en te ondersteunen bij de coördinatie van de club en de mogelijke problematieken aan te pakken. Bij problemen, vragen, opmerkingen of suggesties kan je zowel voor de jeugdploegen als de seniorploegen bij haar terecht.
Zij is bij elke match, activiteit, vergadering aanwezig en is overal waar je maar kunt bedenken ‘de’ helpende hand.
Denk maar aan het plaatsen van de posts op de facebookpagina, het bijwerken van onze website, het organiseren van interne activiteiten, het coördineren van alles die te maken heeft met de coronamaatregelen, het opmaken van de ledenbrieven, het verzorgen van de verslagen van de bestuursvergaderingen, contacten met de boekhouder, het praktisch regelen van onze Red Sharks evenementen en zo veel meer…
Kathy is ‘the glue ’ tussen de verschillende bestuursleden en hun taken en volgt alles nauwgezet op. Ze heeft contacten met de bestuursleden, coachen, spelers, ouders en …. Eigenlijk is zij de draaiende motor binnen onze club en vaak achter de schermen bezig om iedereen maar te kunnen laten genieten van zijn of haar hobby.
 
Kathy is wekelijks te vinden in de sporthal en als je haar tegenkomt, staat ze met een grote glimlach voor je klaar. Weet dat zij elke opmerking of vraag ter harte neemt en alles zal doen om je te helpen. Aarzel dus niet haar aan te spreken!
 
 
 
 
Ook  ASTRID VAN DER KAADEN, onze jeugdcoördinator stellen we graag aan jullie voor.
 
Astrid is beroepshalve orthopedagoog – teamcoach. Al jaren maakt zij deel uit van onze Red Sharks basketfamilie. Als jeugdspeler, coach, seniorspeler en nu ook als jeugdcoördinator.
Zij staat in voor de basket technische ondersteuning van onze jeugdcoachen en zorgt voor de nodige leerlijnen binnen onze jeugdploegen. Basket technische visie en afspraken binnen onze club (en dan grotendeels bij de jeugd) worden mede door haar bepaald. Ze staat in voor het organiseren, begeleiden en uitvoeren van de verschillende kampen en is oprichter van onze skills en G-kampen. Zij zorgt ervoor dat er binnen onze club gestreefd wordt naar vernieuwing en dat er wordt gewerkt op alle mogelijke, technische, mentale en fysieke aspecten. Zo kunnen de spelers zich maximaal ontwikkelen op vlak van coördinatie, blessurepreventie, balans, ritme, gevorderde technieken maar ook op vlak van mentale ontwikkeling. Er wordt een sfeer gecreëerd die de spelers uitnodigen om met plezier extra werk te verrichten – Fun gekoppeld aan inzet. Astrid is vertrouwd met de basketwereld; kent en is gekend bij heel wat mensen. Bij het runnen van een basketclub is dit een nodige en handige must! Zij is dan ook een nodige schakel binnen ons bestuur. Bij de evenementen staat zij ook altijd paraat bij het organiseren en is een helpende hand bij de uitvoering.
 
Bij een babbel met Astrid, bemerk je direct haar enthousiasme, haar engagement en passie voor de basket en onze club.
Bestuurslid, speler, coach, ouder,… Iedereen kent haar als iemand met het hart op de tong, een big smile en steeds paraat om te helpen bij vragen of problemen.
 
 
 
Vandaag stellen we JEFFREY VANMASSENHOVE, onze kalender- zaalverantwoordelijke aan jullie voor.
 
Jeffrey is beroepshalve Logistiek teamleider. Papa van Frauke en Marit, assistent Coach en spelers bij onze Red Sharks. Hij is al sinds jaar en dag bestuurslid. Hij kent het reilen en zeilen van de club als geen ander en je kunt steeds op hem terugvallen. Als kalender- en zaalverantwoordelijke staan er heel wat taken op zijn to-do lijst. Al voor het seizoen start, moeten alle ploegen ingepland worden volgens de beschikbare uren in de sporthal. Daarnaast moeten alle ploegen ingeschreven worden in de juiste reeks bij Basketbal Vlaanderen. Moeten de binnengekomen kalenders gecheckt en opgevolgd worden. Wedstrijden ingepland, afspraken met de sportdienst worden gemaakt, spelerslijsten en coachlicenties aangevraagd en noem maar op … een heus huzarenstukje. Eens het seizoen start blijven de uitdagingen komen. Sommige wedstrijden dienen verplaatst te worden , communicatie met Basket Vlaanderen, coachen en tegenpartij blijven heen en weer gaan.
 
Jeffrey vind je ook elk weekend terug in de sporthal, want hij engageert zich ook steeds als tafelofficial. Het is een feit dat wanneer je met hem aan de babbel geraakt, je steeds in een gezellige en gemoedelijke sfeer belandt en hij elk Red Sharks item of probleem op een effectieve en objectieve manier aanpakt.
 
 
 
Tot slot stellen we JOOST DEPOORTER aan jullie voor. Hij is sponsorverantwoordelijke binnen onze club.
Joost is beroepshalve vrachtwagenchauffeur. Papa van Lukas en Lowie en al enkele jaren bestuurslid in onze club. Een club als onze ‘The Red Sharks’ financieel gezond houden kan enkel en alleen met de steun van onze sponsors. Hebt u interesse? Dan wordt samen met u bekeken wat onze sponsormogelijkheden zijn en komt Joost met plezier langs om deze met onze sponsormap voor te stellen. Daarnaast is hij ook heel regelmatig terug te vinden in de sporthal als tafelofficial. Een klusje te klaren in onze club ? Geen probleem! Joost staat klaar om deze handig op te lossen. Ook tijdens onze evenementen staat hij paraat.
Hebt u vragen omtrent de club? Of wilt u onze club sponsoren? Dan vind u Joost terug in de sporthal op trainingen of wedstrijden. Hij zal u met enthousiasme verwelkomen en wees overtuigd dat u wordt meegenomen in de wereld van onze geliefde club.
 

     

 
 
                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

                                                                                                                                                                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie