Red Sharks Skillz

 

‘The Red sharks Skillz is Back ’ seizoen 2023-2024

FUNDAMENTALS – SKILLS – AGILITY – STRENGTH – FLEXIBILITY – INJURY PREVENTION 

Coachen Skillz factory:

 • Astrid van der Kaaden : Lage doelen
  Training op woensdag van 17u30- 18u30 
  Sessies lage doelen :
  13 sept – 27 sept – 11 okt – 25 okt – 8nov – 22 nov- 6 dec 

 

 • Miguel Jolly: Hoge doelen
  Training op vrijdag van 19u – 20u15
  Sessies hoge doelen :
   8 sept – 22 sept – 6 okt – 20 okt -17 nov – 1 dec – 15 dec

Prijs voor 7 sessies : 40 euro

 

Wat houdt die ‘skillz’-training nu in feite juist in: “Op de Skillz werken we uitsluitend op individuele basis. Er wordt gewerkt op alle mogelijke technische, mentale- en fysieke aspecten, zodat de spelers zich verder maximaal kunnen ontwikkelen op het vlak  van coördinatie, blessurepreventie, balans, ritme, gevorderde technieken; maar ook op het vlak van mentale ontwikkeling in een omgeving die zich leent om te durven en om creatief te zijn. “We willen een sfeer creëren die spelers uitnodigt om met plezier extra werk te verrichten, die fun koppelt aan inzet. Op die manier willen we zowel onze jeugdwerking, maar ook de basketsport in het algemeen promoten.”

                 

Het bestuur en coachstaff van Basketbalclub The Red Sharks Koekelare staat ter beschikking van elke basketbalspeler die meer wil dan alleen maar wekelijks zijn match spelen. “Ja, want we geloven steevast dat skillz-training, een speler beter maakt. Hij leert er onder andere beter te scoren, te verdedigen, de foutenlast te drukken

Naast de reeds georganiseerde kampen tijdens de vakanties, organiseert The Red Sharks skillz factory van de club, tweewekelijks ,  een specialisatie skillz-training voor lage doelen en hoge doelen ; maar ook voor geïnteresseerde seniorspelers en dit niet alleen voor eigen spelers maar ook voor spelers van buiten de club.     

                                                           

Meer info daaromtrent is te bekomen bij  DE JEUGDCOÖRDINATOR

Astrid; 0493 468688

of info@theredsharks.be

Print Friendly, PDF & Email